Kraftige hyller – tips og ideer

Kraftige hyller – tips og ideer

Jeg har en kompis som bor noen kilometer unna oss. Husene er omtrent to og en halv mil ved Canal Walk. Nå som vi bor nærmere, har han fulgt med på hva vi gjør med garasjen vår og denne nettsiden. Han hadde noen spørsmål til meg som fikk meg til å gjøre litt ny forskning på lagring.

Svigerfaren hans flyttet nylig til USA og bor nå hos dem. De har en garasje med tre biler som de ønsker å gjøre om til et anneks for et gjesterom. Vennen min ønsket i utgangspunktet å bygge noen kraftige trelasthyller tippcontainer for å flytte noen av hans lagrede gjenstander til en større plass.

Vi snakket mer om prosjektet, og hans hovedanliggende var at hyllene skulle kunne tåle vekten til noen av de tyngre varene han trengte å lagre. Jeg spurte ham hva slags ting han hadde i garasjen sin, og han nevnte frivekter, 5 gallon bøtter med husmaling og noe gammelt lydutstyr. Siden plassen var mindre, likte han også ideen om å bygge noe tilpasset for å bruke all gulv-til-tak-plassen til oppbevaring.

Da vi diskuterte materialene og kostnadene og innsatsen involvert, ble jeg inspirert til å se etter hyller som ikke er DIY. Jeg fant ut at med alle dimensjonerings-, installasjons- og plasseringsalternativene, var det å kjøpe kraftige hyller uten tvil et bedre valg for min venn og kanskje deg også.

Hyller definert som „heavy duty“ kan støtte over 500 pund per hylle og kan enten være frittstående, veggmontert eller hengende fra taket. Følgende hyller vi har vurdert er metall og solide nok til å dekke dine kraftige garasjehyller.

Når du leter etter kraftige hyller til garasjen din, er det noen forskjellige alternativer som kanskje dukker opp i begynnelsen. I denne artikkelen vil jeg se på kraftige hyller som er laget av metall og har en vektkapasitet på 500 pund eller mer. Jeg skal gjennomgå tre varianter av metallhyller basert på hvordan de er installert og diskutere hvordan hver annen stil kan bruke lagringsplassen din på forskjellige måter.

Den første, frittstående, er den typiske kraftige hyllen du ser i de fleste butikker og garasjer. Den andre – veggmontert hylle – har minst én side festet til veggen for oppheng og stabilitet. Den siste typen kraftige hyller er overliggende oppbevaring – hyller hengende fra taket.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.